=)

Jodå, jag lever... Har inget att skriva längre tror jag, händer inget just nu...
Idag är Julia glad och då är jag glad, ska snart skicka henne på skolan, sen ska vi till mommen och moffen och jag ska öpnna eftervården i em. Jag har bara typ 5 ggr kvar, sen är jag väl "färdigbehandlad" =)  Längtar tills början på februari för då blir det utlandsresa!!! Min första... Lite nervöst, men det ska bli så otroligt härligt att komma till värmen och bara komma bort liksom, inga telefoner, inga måsten, bara njuta av sällskap och sol!!!

Irriterad!!!

Känner mig en aning dum och skamsen, som om det var mitt eget fel.  Mitt fel att två idioter, som jag tyvärr helt naivt, släppte in trots att dom var synbart berusade, kommer in i mitt hem, anklagar mig för saker som jag inte är skyldig till och egentligen inte har med att göra. Det var dom som började bråka, dom som vägrade gå ut när jag bad dem lämna min lägenhet. Jag pressade inte upp mig själv mot väggen, knäade mig själv mellan benen och gav mig själv knytnävsslag i ansiktet. Jag är tydligen anmäld för att jag utdelat slag, är det så konstigt om jag försvarade mig själv??? Att jag knuffade, säkert viftade och slog med armarna för att ta mig lös, för at få dom ut genom dörren. Tydligen. Med min jävla tur så lär jag åka dit för misshandel och hon klara sig, polisdotter å allt.
Roligt också att jag genom en annan fick veta om motanmälan, som tydligen stod i tidningen igår. Kommunikationen är lysande i detta samhälle.

Torka...

Länge sen jag skrev nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva, allt flyter väl på som vanligt.
Jul och nyår var kanonbra, julen med familjen och nyår med vänner, riktigt trevligt.
Det blev ingen praktik för mig dock, har inte varit arbetssökande tillräckligt länge, kanske är det nån mening med det också, för om jag ska vara ärlig så har jag sån värk i bröstkorgen och sidan så minsta lilla sak gör att jag får ondare, käkar värktabletter som inte fungerar fullt ut, men vill inte äta nå annat för då är det bara morfinbaserat som gäller och det är inte lämpligt.   Råkade ut för väldigt sjuka människor på natten til söndagen, slutade med polisanmälan, inte mot mig dock. idioter.
Jag har iaf sjunkit till den nätta vikten av 76kg nu.. INTE ILLA!!!  Har även införskaffat "tjejskor"  (med lite klack) ett par tjejbyxor och ett par toppar =)  Även fått höra att jag blivit en riktig "skarping",  haha, skojjigt värre... =)
Idag blir det en tur till Ljungaverk för att hälsa på en vän som jag umgås med alldeles för sällan, så det blir trevligt med lite kaffe och skvaller!! =))
Igår var vi till Byberget på julgransplundring med Carina, Clara och Emelie, Carina fick stå för ringdansen med barnen då jag inte klarar av såna avancerade övningar med klackar..
Nu ska jag väl ta och plocka fram lite kläder åt min kära dotter, vilket inte är det lättaste, tog en timme nästan av bråk och skrik igår för att komma ut på skolgården, tack vare mössproblemet.. (mössan vill inte sitta fast på huvudet som hon vill, fast att hon har miljoner att välja på)..  HAr inte halsduken hemma, med den kan man ju iaf knyta fast mössan, men jag funderar, kan man inte limma fast den kanske, eller kanske smartare om jag köper långa hårnålar och fäster eländesmössorna med???   Ska messa till söta Carro också å se om hon har lust att komma hit och ta mina ögonbryn en vända, dom ser ut som värsta buskarna nuförtiden sen hon flyttade från byn... =((                  Ha de gott!!!

RSS 2.0