Hispan eller???

Jaha ja, har inget bättre för mig än att skriva lite... Eller jooo, borde dammsuga som jag tänkt, duscha, packa klart.. Men ändå så sitter jag här vid köksbordet som ett annat fån.. Nerverna ligger på ytan, egentligen är jag inte nervös för själva operationen just nu, utan snarare att komma till sjukhuset, ensam ta mig till avdelningen, dit jag tror jag ska, känns som att jag inte fattar nåt.. Sen ska jag alltså ligga där hela kvällen och hela fm imorgon innan det är dags.. Ligga behöver jag väl inte göra hela tiden innan men men, ni förstår vad jag menar. Jag vet inte om man får ligga på eget eller delat rum, vill absolut ligga i ett rum för mig själv, så jag slipper försöka vara trevlig, vill få det gjort nu!!! Jag förstår heller inte hur jag ska kunna sova inatt??!!  Kanske ska jag ta med hammaren moffen gjorde till Julia? Eller rättare sagt slägga, borde fungera lika bra som en gummiklubba, fast det är klart, trä mot trä... Hmmm...
Kattvakt är fixat, kattmat handlat, Julias packning är klar och skickad till snöberg och en del av det är i bilen, som hon behöver idag, ikväll och imorgonbitti. Soporna ska ut, disken är diskad, lunch ska drickas, jaaa, det var väl allt. Men dom där s-tans golven då?!! Tror jag skiter i dom, känns som att jag behöver varva ner några kilon nu innan jag klättrar på väggarna.. =) 
Jag mår i övrigt bra, känner mig glad och är så tacksam för alla lyckönskningar jag fått och jag gillar verkligen när ni kommenterar mina inlägg.. Haha, vem gillar inte sånt.. =)  
Tack för mig då på några dagar...  Ha det bäst!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0